Horoskooppimerkit ja niihin liitetyt luonteenpiirteet

Oinas (Aries)

21.3.-21.4.

Oinaaseen yhdistetään periksiantamattomuus, kilpailuvietti, itseriittoisuus, itsevarmuus, aloitekyky ja energisyys. Negatiivisia luonteenpiirteitä ovat mahdollinen itsekkyys, liika itseluottamus ja kapeakatseisuus Oinaiden pyrkiessä armotta haluttuun päämäärään, joskus hyvinkin aggressiivisesti.

Härkä (Taurus)

21.4.-22.5.

Härkää pidetään maanläheisenä ja aistillisena yksilönä, joka lämpenee hitaasti, mutta jotain päättäessään on hyvin päämäärätietoinen. Luonteeseen kuuluu mukavuudenhalu ja tämän myötä näennäinen laiskuus, vaikka ammatillisesti Härät saattavat suosia ahkeruutta vaativia työtehtäviä.

Kaksonen (Gemini)

22.5.-22.6.

Kaksosta pidetään vilkkaana, tiedonjanoisena ja muita ihmisiä kanavoivana ajatusten tulkkina. Heihin liitetään älyllisyys, joka voi joskus jättää tunne-elämän varjoonsa, vaikka he voivatkin olla muuten hyvin suulaita.

Rapu (Cancer)

22.6.-22.7.

Rapu näyttäytyy usein kovan ulkokuoren kanssa, mutta sisällä saattaa piillä tunteellinen ja herkkä yksilö, jolle erityisesti perhe ja omat lapset ovat tärkeitä. Ravut osaavat aistia muiden ihmisten tunteet helposti, mikä voi olla positiivinen tai negatiivinen asia riippuen tilanteesta.

Leijona (Leo)

22.7.-23.8.

Leijonaa pidetään dramaattisena ja voitonhaluisena. Positiivisia luonteenpiirteitä ovat lisäksi jalomielisyys ja hyväntuulisuus. Vahva luonne välttelee vaatimattomuutta ja iso ego voi välillä aiheuttaa kitkaa ympäristön kanssa.

Neitsyt (Virgo)

23.8.-23.9.

Neitsyet ovat työteliäitä, tarkkoja, tasapainoisen luonteen omaavia ja ihmissuhteissaan valikoivia. Ominaista heille on pikkutarkkuus, joka voi kuitenkin ilmetä pakonomaisena tarpeena pyrkiä täydellisyyteen.

Vaaka (Libra)

23.9.-23.10.

Vaaka hakee rauhaa ja on miellyttävä ja sosiaalinen otus, joka kykenee sopeutumaan joka tilanteeseen. Ihmissuhteissa Vaaka hakee yhteishenkeä, joskus oman identiteetin kustannuksella.

Skorpioni (Scorpio)

23.10.-23.11.

Skorpionit ovat intohimoisia ja syvällisiä ja kokevat useita eri kasvun vaiheita elämässään. He kokevat niin ylä- kuin alamäet vahvasti. Luonteeltaan Skorpionit ovat uteliaita ja kypsiä, mutta myös äärimmäisyyksiin taipuvaisia.

Jousimies (Sagittarius)

23.11.-23.12.

Jousimiehet ovat aktiivisia, optimistisia, suorapuheisia ja idealistisia luonteeltaan. He tuovat omat mielipiteensä voimakkaasti esiin ja puolustavat näkemystään hanakasti, mikä voi johtaa konflikteihin.

Kauris (Capricorn)

23.12.-21.1.

Kaurista pidetään vastuuntuntoisena ja työteliäänä yksilönä, jolle sopivat pitkäjänteisyyttä vaativat tehtävät. He ovat usein pätemisenhaluisia, mutta toimivat samalla vaikuttajina ympäristössään.

Vesimies (Aquarius)

21.1.-20.2.

Vesimies on vapautta kaipaava, idearikas, luova ja muutoskykyinen. Vaikka Vesimies on hyvin sosiaalinen luonteeltaan, vapaudenjano voi ilmetä sitoutumiskammoisuutena.

Kalat (Pisces)

20.2.-21.3.

Kalat ovat intuitiivinen, tunteellinen ja kaikkien ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva välillä syvällinenkin ajattelija. Herkkinä yksilöinä he osaavat välttää konflikteja, mutta vastaavasti saattavat välillä paeta todellisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *